Deze website gebruikt cookies

Page content

Workshop Persoonlijke Groei & Effectiviteit

Workshop Persoonlijke Groei & Effectiviteit

Als medewerker of manager is het nodig om effectief te zijn op verschillende terreinen in je werk. Je persoonlijkheid is voor het ene terrein meer toegerust dan het andere. Reden om verder te kijken dan de obstakels die je tegenkomt! Ga voortaan 100% tevreden naar huis aan het einde van de werkdag.

De training heeft heeft het Keurmerk van het CRKBO en is BTW-vrij. Wil je bespreken of deze workshop en de coaching geschikt zijn voor jou? Bel 030 6963204 om jezelf te informeren. We beantwoorden je vragen graag direct.


Doelgroep

Persoonlijke Groei & Effectiviteit ontwikkelen? Dat is voor iedereen mogelijk. Berust je in facetten van je persoonlijke werkstijl in de trant van ”zo ben ik nu eenmaal”. Of wil je je verder ontwikkelen op een wijze die past bij je wensen, verlangens en de omgeving waarin je werkt? Als dit het geval is dan kun je met onze open Workshop Persoonlijke Effectiviteit een grote stap zetten.


Programma Stap 1: Persoonlijke kracht en valkuilen (h)erkennen. Stap 2: methode om Persoonlijke Effectiviteit te ontwikkelen. Verleg je grenzen. Stap 3: Persoonlijk Actieplan. Stap 4: Telefonische coaching (5 x op afspraak) na afloop van de workshop / gedurende een half jaar.


Inhoud van de workshop

  • Het Persoonlijke Profielrapport vormt het uitgangspunt voor de thema’s in de workshop: persoonlijke groei, communicatie, samenwerking, effectiviteit, persoonlijk leiderschap, veerkracht. (De vragenlijst in de intakefase levert een Persoonlijk Profielrapport op. Dit Persoonlijk Profielrapport is gebaseerd op 60 jaar wetenschappelijk onderzoek. Met dit rapport zie je direct hoe je jouw persoonlijke werkstijl optimaal vorm kunt geven.)

De vragenlijst die we gebruiken is de gecertificeerde lijst van Myers & Briggs. Deze lijst is niet meer weg te denken bij het ontwikkelen van Persoonlijke Groei & Effectiviteit. Wereldwijd werken ieder jaar 3,5 miljoen mensen met deze vragenlijst en het rapport dat erbij hoort om hun Persoonlijke Effectiviteit te verbeteren.


Waar loop je tegenaan?

Je bent misschien een kei in het deelnemen aan vergaderingen en minder sterk in het doorvragen naar problemen in de samenwerking of in het communiceren van je eigen wensen in het werk. Of je hebt ANDERE thema’s in je functioneren die je in positieve zin wil ontwikkelen. Bijvoorbeeld de agenda en de werkzaamheden beter organiseren. Voor elke deelnemer bieden we garantie op resultaat: door de persoonlijke begeleiding gedurende langere tijd krijg je antwoord op al je vragen.


DOEL

Persoonlijke groei op basis van je eigen talenten; communicatiestijl en persoonlijk leiderschap ontwikkelen; de juiste prioriteiten stellen voor hetgeen je wil bereiken in je werk. Workshop: 1 dag van 9.30 – 16.15 uur
Bijbehorende coaching: 5 x telefonische coaching telkens gedurende 1 uur op andere data

  • Plaats: Hotel Park Plaza in Utrecht (naast Centraal Station)

  • Deelnamekosten: € 565. Nu inclusief 10% korting. Dit is inclusief je eigen Persoonlijk Profielrapport op basis van een gecertificeerde psychologische vragenlijst. Plus materiaal, prima lunch en versnaperingen.


Locatie: Utrecht, Hotel Park Plaza (naast Centraal Station Utrecht) aan het Westplein
Ja, ik kies hieronder een datum en ga naar
INSCHRIJVEN

5 oktober
19 oktober
13 november
20 november
11 december

INSCHRIJVEN